Vaasan Majakan Kierros purjehditaan 11.8.2018. Tässä kilpailukutsu:

Kilpailukutsu: Vaasan majakan kierros 2018
VAASAN MAJAKAN KIERROS 11.8.2018
Järjestäjä: Vaasan Merenkyntäjät ry

Kilpailussa noudatetaan purjehduksen kilpailusääntöjä 2017-2020 Suomen Purjehtijaliiton lisäyksin ja muutoksin, LYS-sääntöä, luokkasääntöjä, tätä kilpailukutsua ja purjehdusohjetta.

Kilpailuluokat
Köliveneet LYS 1.10 ja alle, LYS 1.11 ja yli

Veneiden joilla ei ole standardivenetyypin mukaista LYS-lukua on vaadittaessa esitettävä LYS-todistus. Jos LYS-luokkaan ilmoittautuu alle kolme (3) venettä, luokat voidaan yhdistää siten, että kilpaillaan yhdessä LYS-luokassa.

Purjehdusohjelma
10.8.2018 klo 19.00 Kipparikokous Vaasan Merenkyntäjien majalla.

11.8.2018 klo 10.00 alkaen lähdöt Ristihaminan selältä.

12.8.2018 klo 15.00 Palkintojen jako Vaasan Merenkyntäjien majalla.

Mainonta
Kilpailussa noudatetaan Suomen Purjehtijaliiton sponsorointia ja mainontaa koskevia sääntöjä.

Palkinnot
Palkintoina jaetaan muisto- ja käyttöesineitä kullekin järjestettävälle luokalle.

Vastuu
Järjestävä seura ja kilpailun järjestäjät vetäytyvät kaikesta vastuusta vahingoista, loukkaantumisista tai minkäänlaisista menetyksistä jotka kohtaavat osallistuvia veneitä, kilpailun osanottajia tai kolmansia osapuolia ennen kilpailun alkua, kilpailun aikana tai sen jälkeen. Osallistuvan veneen, huoltohenkilöstön ja miehistön turvallisuus, mukaan lukien voimassa olevat vakuutukset, on ainoastaan ja siirtämättömästi osallistuvan veneen omistajan vastuulla. Jos kilpaileva vene keskeyttää kilpailun on tästä mahdollisimman pian ilmoitettava kilpailun järjestäjälle. Kilpailun järjestäjät suosittelevat miehistön henkilökohtaisten veneilyliivien käyttöä kilpailun aikana.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen on mahdollista netissä, Vaasan Merenkyntäjien kotisivuilla. ilmoittautumiskaavakkeita on lisäksi saatavilla Vaasan Merenkyntäjien huoltorakennuksen edessä olevan postilaatikon luona, jonne täytetyn lomakkeen voi myös jättää. Ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään keskiviikkona 8.8.2017 klo 22.00 mennessä. Osallistumismaksu € 30,00 on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään kipparikokouksessa käteismaksuna. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan korotettua osallistumismaksua vastaan mikäli se on teknisesti mahdollista.
Lisätietoja: Lauri Katajisto, puh: 040 7212505 tai kilpapurjehdus ( at ) vaasanmerenkyntajat.fi

https://vaasanmerenkyntajat.fi/jaostot-ja-toimikunnat/kilpapurjehdus/vaasan-majakan-kierros-ilmoittautuminen/

2018 TULOKSET