Vaasan Merenkyntäjät on aktiivinen ja toimiva purjehdusseura, joka tarjoaa mahdollisuuden toimintaan jollista ja kevytveneistä matkaveneisiin saakka. VM:n toiminnan tarkoitus on yhdistyksen sääntöjen mukaisesti:

  • herättää, kehittää ja ylläpitää harrastusta purjehdusurheiluun;
  • lisätä nuorten osuutta purjehdusurheilun harrastajina sekä kiinnittä erityistä huomiota heidän ohjaukseen ja valmennukseen sekä muuhun purjehduskoulutukseen;
  • kartuttaa veneilijöiden merenkulkuun liittyviä tietoja ja merimiestaitoja veneilyn turvallisuuden lisäämiseksi ja veneilykulttuurin edistämiseksi;
  • ylläpitää jäsentensä keskuudessa hyvää toverihenkeä ja rehtiä merenkulkijämieltä;
  • luoda ja varmistaa jäsenistölleen edellytykset mahdollisimman laajaan vesiympäristön jatkuvaan hyväksikäyttöön;
  • korostaa rannikko- ja saaristomiljöön säilyttämisen merkitystä;

Otamme vastaan myös uusia veneilystä kiinnostuneita, purjehdushenkisiä jäseniä. Voit pyytää jäsenanomuslomakkeen seuran sihteeriltä tai täyttää ja tulostaa tai tallettaa tästä linkistä löytyvän lomakkeenja lähettää sen osoitteeseen:
Vaasan Merenkyntäjät r.y
Niemeläntie
65170 Vaasa
tai sähköpostilla lomakkeen alareunasta löytyvään Kommodorin sähköpostiosoitteeseen liitteenä.

Mikäli sinulla on jo myös vene niin tutustu laituripaikkasääntöihinja tulosta myös tästä linkistä löytyvä lomake ja lähetä se edellä mainittuun osoitteeseen.

Yövartijan käytössä olevat laituripaikanhaltijoiden yhteystiedot päivitetään erillisellä lomakkeella. Tulosta yhteystietolomake ja lähetä allekirjoitettuna joko suoraan Vaasan Merenkyntäjille (osoite: Niemeläntie, 65170 Vaasa) tai pudota postilaatikkoon kun käyt satamassa.

Tervetuloa jäseneksi!