Kilpailukutsu: Vaasan majakan kierros 2017
VAASAN MAJAKAN KIERROS 12.8.2017
Järjestäjä: Vaasan Merenkyntäjät ry

Kilpailussa noudatetaan purjehduksen kilpailusääntöjä 2017-2020 Suomen Purjehtijaliiton lisäyksin ja muutoksin, LYS-sääntöä, luokkasääntöjä, tätä kilpailukutsua ja purjehdusohjetta.

Kilpailuluokat
Köliveneet LYS 1.10 ja alle, LYS 1.11 ja yli

Veneiden joilla ei ole standardivenetyypin mukaista LYS-lukua on vaadittaessa esitettävä LYS-todistus. Jos LYS-luokkaan ilmoittautuu alle kolme (3) venettä, luokat voidaan yhdistää siten, että kilpaillaan yhdessä LYS-luokassa.

Purjehdusohjelma
11.8.2017 klo 19.00 Kipparikokous Vaasan Merenkyntäjien majalla.

12.8.2017 klo 10.00 alkaen lähdöt Ristihaminan selältä.

13.8.2017 klo 15.00 Palkintojen jako Vaasan Merenkyntäjien majalla.

Mainonta
Kilpailussa noudatetaan Suomen Purjehtijaliiton sponsorointia ja mainontaa koskevia sääntöjä.

Palkinnot
Palkintoina jaetaan muisto- ja käyttöesineitä kullekin järjestettävälle luokalle.

Vastuu
Järjestävä seura ja kilpailun järjestäjät vetäytyvät kaikesta vastuusta vahingoista, loukkaantumisista tai minkäänlaisista menetyksistä jotka kohtaavat osallistuvia veneitä, kilpailun osanottajia tai kolmansia osapuolia ennen kilpailun alkua, kilpailun aikana tai sen jälkeen. Osallistuvan veneen, huoltohenkilöstön ja miehistön turvallisuus, mukaan lukien voimassa olevat vakuutukset, on ainoastaan ja siirtämättömästi osallistuvan veneen omistajan vastuulla. Jos kilpaileva vene keskeyttää kilpailun on tästä mahdollisimman pian ilmoitettava kilpailun järjestäjälle. Kilpailun järjestäjät suosittelevat miehistön henkilökohtaisten veneilyliivien käyttöä kilpailun aikana.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen on mahdollista netissä; Ilmoittautumislomake, ilmoittautumiskaavakkeita on lisäksi saatavilla Vaasan Merenkyntäjien pohjoislaiturilla olevan postilaatikon luona sekä WSF:n ravintolassa, joihin myös täytetyt lomakkeet voi jättää. Ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään keskiviikkona 9.8.2017 klo 22.00 mennessä. Osallistumismaksu € 30,00 on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään kipparikokouksessa käteismaksuna. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan korotettua osallistumismaksua vastaan mikäli se on teknisesti mahdollista.
Lisätietoja: Marja Jaatinen, puh: 046 921 5711 tai kilpapurjehdus ( at ) vaasanmerenkyntajat.fi

Ilmoittautumislomake

2016 KILPAILUN TULOKSET