Seurassa juuri nyt tapahtuvia asioita.

Joulusauna 22.12.2018 Ifin tiloissa klo 17 alkaen

Vaasan Merenkyntäjien perinteinen joulusauna saunotaan tänä vuonna vakuutusyhtiö Ifin tiloissa Hovioikeudenpuistikko 17( Citymarketin talo). Saunaan pääsee sisälle Kauppapuistikon puolelta Hesburgerin kohdalta.

Saunatiloihin pääsee sisälle kello 17.00 asti. Sen jälkeen ovilukko Kauppapuistikolla  naksahtaa kiinni, joten ole ajoissa paikalla. Kiuas on lämmin kaikkien tulijoiden saunoa. Saunojille on tarjolla pikku purtavaa , juomaa ja tietenkin jouluglögi.

Tervetuloa!

Syyskokous 22.11.2018 päätti,palkitsi ja valitsi

Vaasan Merenkyntäjien syyskokous torstaina 22.11.2018 valitsi kommodoriksi edelleen Jari Pakkasen. Jari hoiti kommodorin tehtävää kevätkokouksen jälkeen lyhyen pestin. Nyt syyskokouksen valinnan myötä hän toimii seuraavat kaksi vuotta seuran kommodorina. Seuran hallitukseen valittiin kaksi uutta jäsentä, Sean McConnell ja Lauri Katajisto. Molemmilla on aikaisempaa kokemusta hallitustyöskentelystä.

Tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin kokouksessa. Satamassa satsataan mastolaiturin korjaukseen ja kiinteistöissä riittää rempattavaa monessa kohdin. Keskustelussa pohdittiin jopa uuden sisäänajoväylän avaamista satamaan. Jäsenmaksu pidettiin ennallaan, mutta telakointimaksu nousee kympillä parilla venettä kohden. Seuraan liittymismaksu puolestaan laskee 150 euroon.

Kokouksen aluksi palkittiin kilpapurjehduksessa vahvasti esiintynyt ja menestynyt Lauri Katajisto. Laurin miehistö voitti tänä vuonna kilpapurjehduksen Vaasan mestaruuden. Lauri on vuoden purjehtija.

Matkaveneilyn haastamaton pari tänä vuonna olivat Nina Ja Panu Kuoppala. He saivat Mami II:n Ruorin matkastaan maailman merille. Purjehdus kesti 130 päivää ja mittaa kertyi nelisentuhatta mailia.

Jäseniä kokoukseen kertyi oikein mukavasti ja tunnelma oli selvästi eteenpäin katsova. Sitä kuvastanee myös toimintasuunnitelmaan hyväksytty uusi koulutustoimikunta, jonka tehtävä on luoda suunnitelma jäsenistön koulutustarpeiden tyydyttämiseen ja tarvittavan kaluston hankkimiseen.

Satamatalkoot vielä lauantaina 10.11.2018 klo 11.00

Pidetään satamassa vielä yhdet syystalkoot nyt lauantaina 10.11.2018 klo 11.00 alkaen. Pistetään satama viimeisen päälle talvikuntoon. Kerätään vesiletkut laitureilta suojaan ja katsotaan muutenkin paikat siihen kuntoon, että lumi ja pakkanen voivat tulla. Hauska, vaikkakin ehkä sumuinen syyslauantain hetki yhdessä. Tule mukaan.

Hallitus

Vedet satamassa suljetaan perjantaina 26.10.2018

Vedet suljetaan Vaasan Merenkyntäjien satamassa perjantaina 26.10.2018 klo 17.00.

Keväällä kaikki virtaa taas.

 

Vedet suljetaan satamassa perjantaina

Vaasan Merenkyntäjien satamassa vedet suljetaan perjantaina 26.10.2018 klo 17.00 talven ajaksi. Kevään tullessa vesi juoksee taas valtoimenaan.

Vaasan Merenkyntäjät ry syyskokous 22.11. 2019

Vaasan Merenkyntäjät ry:n syyskokous pidetään 22.11.2019 klo 18.00 alkaen Vaasan Merenkyntäjien majalla.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat, joita ovat mm:

Tulevan vuoden 2019 toimintaan liittyvä hallituksen tulo- ja menoarvioehdotus, johon liittyy ehdotus liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudesta.

Suoritetaan kommodorin vaali.

Suoritetaan hallituksen jäsenten vaali.

Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat sekä sääntöjen mukaan vireille pannut asiat.

Rommin Routa Kaukaluodossa 29.9.2018

Kesän viimeinen yhteinen purjehdustapahtuma Rommin Routa tehdään lipunlaskun jälkeisenä lauantaina 29.9.2018. Purjehditaan omia aikoja Kaukaluodon tukikohtiin ja vietetään yhteinen ilta saunoen ja tulilla turisten omin eväin.